استان ها > لرستان

رصد و پایش خبازی‌ها با استفاده از هوش مصنوعی در خرم‌آباد



نورالدین درمنان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هم‌اکنون چهار کارخانه آرد کامل در لرستان داریم که فعال نیستند.

وی بر توزیع متوازن خبازی‌ها در سطح شهرستان تاکید کرد و با بیان اینکه این امر به منظور سهولت دسترسی شهروندان خرم‌آبادی به نانوایی‌ها ضرورت دارد، بیان کرد: همچنین متولیان امر باید روی توزیع متوازن خبازی‌ها در سطح شهرستان و همچنین توزیع آرد بین آنان نظارت کافی داشته باشند و این پیگیری‌ها تا حصول نتیجه ادامه‌دار باشد.

فرماندار مرکز لرستان ادامه داد: به منظور رصد و پایش خبازی‌ها با استفاده از هوش مصنوعی از برخی نخبگان دانشگاه لرستان دعوت شد که این امر را روی چند خبازی شهرستان انجام دهند و در صورت رفع نقص به سایر نانوایی‌های شهرستان  تعمیم داده شود.

درمنان اضافه کرد: چنانچه بر مبنای هوش مصنوعی رصد صورت گیرد دیگر نگران نشتی آرد نیستیم و میزان مصرف و تعداد قرص نان مشخص خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه در بحث نان مفسده وجود دارد، خاطرنشان کرد: به خاطر اختلاف قیمت اجازه ندهیم تخلف و مفسده‌ای در بحث توزیع آرد و نان صورت گیرد چراکه دغدغه همه مسئولین رضایت‌مندی شهروندان است.

فرماندار خرم‌آباد بر ساماندهی وضعیت حمل و نقل آرد تولیدی تاکید داشت و تصریح کرد: این مهم باید توسط متولیان امر رصد و پایش تا سلامت جامعه تامین شود.

درمنان با تاکید براینکه کمیته‌های تخصصی با حضور اعضای شورا تشکیل و مشکلات به صورت تخصصی بررسی و سپس در کارگروه آرد و نان شهرستان مطرح و چکش‌کاری شود، خطاب به اعضای شورا، گفت: اجازه ندهید حقوق مردم تضییع شود و با متخلف محکم برخورد کنید. همچنین جایی که موضوع مردم مطرح است باید محکم از حق و حقوق آنان دفاع کنیم.

وی در خصوص دادن مجوز خبازی به متقاضیان، بیان کرد: برای دادن مجوز حتما باید اهلیت‌سنجی شود چراکه براساس ماده ۱۲ قانون نظام صنفی تبصره پنج، در صورت عدم فعالیت بیش از شش ماه واحد صنفی، بدون اطلاع اتحادیه مربوطه یا تغییر محل کسب یا نوع فعالیت توسط صاحب پروانه کسب یا واگذاری محل صنفی دارای پروانه کسب به غیر، اتحادیه موظف است پس از اخطار پانزده‌ روزه به واحد صنفی مزبور پروانه کسب را ابطال کند.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا