زندگی > تغذیه و آشپزی
چطور برای زمستان دمنوش مریمگلی با لیمو درست کنیم؟
همشهری آنلاین: دمنوش مریم گلی با لیمو طعمی شیرین و ترش دارد و میتواند برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل زمستان مفید باشد.
نام دمنوش: مریمگلی با لیمو
آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۲۵ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
مریمگلی تازه یا خشک شده: ۴ قاشق غذاخوری
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
پوست لیمو: یک قاشق چایخوری
آبلیموی تازه: نصف لیوان
طرز تهیه:
۱. قوری را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید.
۲. پوست لیمو، برگ مریمگلی (یا خشک شده) و آبلیمو را به آب در حال جوش اضافه کنید.
۳. مواد را خوب هم بزنید و قوری را روی حرارت غیرمستقیم مثل کتری یا سماور قرار دهید.
۴. روی قوری یک پارچه تمیز بگذارید و صبر کنید تا دمنوش دم بکشد.
۵. دمنوش را از صافی رد کنید تا یکدست و آماده نوشیدن شود.
نکته: برای شیرین کردن دمنوش، صبر کنید تا از حرارت بیفتد و بعد به آن عسل اضافه کنید.