اخبار سیاسی ایران > سیاست داخلی

فتاح: هر وقت از امام فاصله گرفتیم ضربه خوردیم | حسن خمینی: دل‌هایمان چندان به هم گره خورده نیست



به گزارش همشهری آنلاین به نقل از جماران، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی طی سخنانی در دیدار با رئیس و جمعی از مدیران و کارکنان ستاد اجرایی فرمان امام، با تبریک اعیاد شعبانیه و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: یکی از شخصیت‌های معروف در صدر اسلام، کسی به نام ولید بن مغیره است؛ که بعضی‌ها گفته‌اند هیچ کسی در قرآن به اندازه او نکوهش نشده و در تاریخ اسلام شخصیت پسندیده و ممدوحی نیست.

یادگار امام با اشاره به ویژگی‌های شخصی ولید بن مغیره، افزود: یک روزی آیات قرآن به گوشش می‌خورد و می‌گوید این کلام انسانی نیست. بعد می‌بیند عده‌ای در دارالندوه نشسته و بحث می‌کنند که با پیامبر(ص) چه کار کنند و به این نتیجه رسیدند که علیه ایشان تبلیغ کنند. پیشنهادهای مختلفی می‌شود و ولید بن مغیره می‌گوید بگویید ساحر است.

وی تأکید کرد: خداوند در سوره مدثر می‌گوید این را رها کنید، خودم به حسابش می‌رسم. معلوم است داستان بر خداوند خیلی سنگین آمده است. آن وقت می‌گوید این ولید درباره مرگ فکر کرد و بعد عبوس شد و گفت این حرف‌های پیامبر(ص) یک سحر تأثیرگذار است. قرآن در ادامه می‌‎فرماید ما او را روی شعله آتش جهنم نگه می‌داریم. بعد قرآن در خصوص علتش می‌گوید که اهل بهشت از اهل جنهم می‌پرسند چه چیزی شما را به جهنم فرستاد؟ پاسخ می‌دهند ما عبادت نمی‌کردیم، به روز قیامت ایمان نداشتیم و اطعام مسکین نمی‌کردیم.

سید حسن خمینی اظهار داشت: اگر می‌خواهید به بهشت بروید باید دو کار انجام بدهید؛ اول به خدا ایمان داشته باشید و دوم اینکه درد همنوع داشته باشید. اگر درد انسان را نداشته باشید، عاقبت آن است. در مجموعه‌ای که برای خدمت‌رسانی شکل می‌گیرد، توجه به این نکته بسیار پررنگ است که باید نسبت به درد و رنج توجه کند. دینداران وقتی متصدی دنیای مردم می‌شوند، باید در این زمینه به مراتب بیشتر عمل کنند.

وی افزود: این بُعد بسیار مهمی است که مجموعه‌های خدمت‌رسانی باید درد را با گوشت و پوست‌شان احساس کنند. البته هرکس به اندازه قدرتش مسئولیت دارد. آن چیزی که جامعه را از درون تهی می‌کند، «بی‌تفاوتی» است. اسامی دیگرش را شکاف طبقاتی یا پاره پاره شدن جامعه گذاشته‌اند؛ اینکه یک گروهی از گروه دیگر بی اطلاع و جزیره‌های متفاوت باشند و درد آنها درد اینها نباشد. اگر ما درد همدیگر را داشته باشیم، همه دشمنان را شکست می‌دهیم.

یادگار امام اظهار داشت: در دهه ۶۰ وضع اقتصادی کشور، وضع مردم و امکانات رفاهی از الآن بدتر بوده ولی انسجام و همدلی بیشتر بوده است. آن چیزی که امروز ما را آزار می‌دهد این است که دل‌هایمان چندان به هم گره خورده نیست؛ چون دست‌هایمان در دست هم نیست. اگر از رنج همدیگر آزاد دیدیم، همه با هم هستیم. اما اگر این طوری نبودیم، اسمش این است که یک جامعه هستیم. جایگاه شما در این مسأله می‌تواند منشأ اثر بسیار باشد.

فتاح: هر مقدار که از امام دور شدیم و عمل نمی‌کنیم، ضربه آن را می‌خوریم

به گزارش خبرنگار جماران، پرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، نیز پبیش از سخنان یادگار امام در این دیدار گفت: امام پیامبر نبود ولی راه انبیاء را به ما نشان داد؛ اگر تبعیت کنید آزاده، زنده و بیدار می‌شوید. ما بزرگ شده سر سفره امام هستیم؛ و همه چیز ما متعلق به امام است.

وی با تأکید بر اینکه ما چیزی نیستیم که امام می‌خواست، افزود: عهدشکنی خوب نیست. متأسفانه به عهد و میثاق خودمان درست عمل نمی‌کنیم. اگر از بنده بپرسند اشکال کار مملکت کجا است؟ می‌گویم هر مقدار که از امام دور شدیم و عمل نمی‌کنیم، ضربه آن را می‌خوریم؛ و هر جا بر امام وفادار بودیم، برده‌ایم.

فتاح با بیان اینکه انقلاب زنده است، اظهار داشت: زندگی امام را ببینید چگونه بود؟ ما این طوری زندگی می‌کنیم؟! نگاه امام به مستضعف و محروم چه بود؟ چه طوری عمل می‌کرد؟ ما این طوری نیستیم. معنای میثاق این است که بر مرام امام بمانیم و از رهبری عزیزمان تبعیت درستی داشته باشیم.

وی افزود: نباید امام را فراموش کنیم. وصیت‌نامه امام را بخوانید؛ رفتار و کردار و منش امام را نوشته‌اند. امام زنده و پرچم امام هنوز بالا است؛ در دل مؤمنین و آزادگان است.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا