تمرکز بنیاد برکت بر ایجاد زنجیره آبزیپروری است
ارتباط فردا: مرتضی نیازی در گردهمایی تخصصی کشاورزی دریامحور که امروز در محل سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاد دانشگاهی برگزار شد، درباره فعالیتهای این بنیاد در حوزه شیلات و آبزیپروری، گفت: دوستان از سر دغدغه موضوعات مختلف خود را مطرح میکنند. ما نیز به نوبه خود در بنیاد برکت تلاش میکنیم تا به ظرفیتهای موجود در کشور، چه بالقوه و چه بالفعل، کمک کنیم. ورود ما به این حوزه به صورت تخصصی نیست؛ بلکه هدف ما از طریق تصویری عمومی، کمک به شرکتها و افراد حقیقی و حقوقی فعال در این زمینه است.
وی افزود: خوشبختانه، در بنیاد برکت طی دو سال گذشته تمرکز ویژهای بر روی زنجیرهها و کمک به شکلگیری زنجیرههای مختلف، از جمله زنجیره آبزیپروری ایجاد شده است. ما در نقاط مختلف کشور با مدلهای خود مشغول به فعالیت هستیم و از طرحهای خرد تا طرحهای متوسطی که میتوانند مورد حمایت قرار گیرند، حمایت میکنیم. رسالت ما با توجه به نوع کارمان بیشتر بر روی پروژههای مردمی و خرد متمرکز است.
به گفته وی، در حال حاضر ما از جنبههای مختلف به دنبال کمک به این کارها هستیم و تلاش داریم تا پروژههایی که نوآورانه هستند یا میتوانند ظرفیت یک منطقه را ارتقاء دهند، مورد توجه قرار دهیم. همچنین، طرحهایی که دانشبنیان هستند نیز در اولویت ما قرار دارند.
نیازی بیان کرد: هر طرحی که دوستان داشته باشند، ما حاضریم به آنها کمک کنیم. شاخصهایی که ما بررسی میکنیم، عمدتاً اقتصادی هستند و باید بتوانند به منطقه کمک کنند. اگر این طرحها به صورت تجمیعی یا زنجیرهای دیده شوند، در اولویت کار ما قرار خواهند گرفت.
به گفته وی، حمایت ما ۱۰۰ درصدی نیست، اما تلاش میکنیم تا ظرفیتهایی که در یک منطقه وجود دارد را شناسایی کرده و در زمینههای مختلف از جمله تکثیر و پرورش آبزیان کمک کنیم. در این راستا، بودجه مناسبی در نظر گرفتهایم و مکانیزمهای شفافی داریم تا اگر دوستان مراجعه کنند، بتوانند از حمایتهای ما بهرهمند شوند.
نیازی بیان کرد: در نهایت، هدف ما این است که حمایت کنیم و اولویتمان بر روی زنجیرههاست. برای کسانی که به فکر توسعه زنجیرهها هستند، ما آماده همکاری بیشتری هستیم. به عنوان مثال، با سازمان اوقاف نشستهایی برگزار کردهایم و در حال تعریف پروژههایی هستیم که تخصص دوستان و حمایتهای ما بتوانند به تحقق آنها کمک کنند.
وی ادامه داد: دیروز یک پروژه تولید صدف را بررسی کردیم که عمدتاً توسط دانشگاه انجام شده بود و در چند روستا کمک کرده بود تا تولید سبدهایی برای این منظور راهاندازی شود. ما به دنبال حمایت از چنین الگوهایی هستیم.
نیازی در پایان گفت:خوشحالم که در این جمع هستم و امیدوارم بتوانیم به دوستان در این حوزه کمکی بکنیم؛ حوزهای که هم ظرفیتهای بسیار خوبی دارد و هم میتواند به رفع نیازهای کشور کمک کند.
انتهای پیام