اقتصادی > تولید و تجارت

تأمین نیاز گوشت قرمز و مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان



ارتباط فردا:‌ حسن‌نژاد گفت: در سال ۱۴۰۲، میزان تولید گوشت قرمز حدود ۹۰۸ هزار تن بود که در سال جاری ۱۶ هزار تن به این رقم افزوده می‌شود و تولید به ۹۲۳ هزار تن خواهد رسید. بخشی از این افزایش تولید ناشی از احیای دام‌های مولد پس از خشکسالی‌های سال‌های گذشته است

وی افزود: طی یک ماه گذشته، بیش از ۱۵ هزار تن گوشت مرغ از مرغداران خریداری و ذخیره شده است. در مورد تخم‌مرغ نیز تولیدات داخلی بیش از نیاز کشور بوده و در سال جاری بیش از ۱۳۵ هزار تن تخم‌مرغ صادر شده است

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: با توجه به افزایش تولیدات داخلی و ذخیره‌سازی مناسب، نیاز بازار گوشت قرمز، سفید و تخم‌مرغ در ماه مبارک رمضان به‌طور کامل تأمین خواهد شد.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا