زندگی > تغذیه و آشپزی

برای براق شدن ژله شب یلدا چکار کنیم ؟ | براق شدن ژله با ۳ راز فوق العاده از زبان حرفه ای ها


به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، ژله یکی از دسرهای محبوب و پرکاربرد در مناسبت های مختلف است که بسیار راحت و آسان،با مواد قابل دسترس و پودرهای آماده تهیه می شود. روش های مختلفی برای تهیه انواع ژله در خانه وجود دارد و بسیاری از کدبانوهای ایرانی راز خوشمزگی ژله و تهیه انواع ژله را می دانند اما کمتر کسی است که طرز تهیه ژله شفاف و براق را بداند، به همین منظور در این بخش از نمناک رازهای براق شدن ژله را منتشر نموده ایم.

استفاده از آب جوش

برای تهیه ژله اکثر افراد از یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد استفاده می کنند، برای براق شدن ژله بهتر است اصلا از آب سرد در تهیه ژله استفاده نکنید و به جای آن به پودر ژله تنها یک و نیم لیوان آب جوش بیفزایید. آب سرد استفاده شده در ژله، به سرد شدن سریعتر مایع ژله کمک می کند، وگرنه اجباری به استفاده از آب سرد نیست. استفاده نکردن از آب سرد در تهیه ژله سبب شفاف و براق شدن آن می شود.

بنماری کردن ژله

پس از افزودن آب به ژله، آن را خوب هم بزنید و ظرف ژله را برای مدتی روی بخار آب کتری قرار دهید تا تمام پودر ژله درون آب حل شده و ژله براق و شفاف گردد. همچنین شما می توانید ژله را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه داخل ماکروویو قرار دهید تا تمام ذرات ژله کاملا حل شود، سپس ژله را از ماکروویو خارج کنید و مجددا هم بزنید تا ژله یکدست شود.

توجه نمایید که ژله را نباید بر روی حرارت مستقیم قرار دهید،روش بن ماری راهکاری است برای گرم کردن و ذوب کردن مواد غذایی به صورت غیر مستقیم که از قدیم کاربرد داشته است.

صاف کردن ژله

یکی دیگر از رازهای براق شدن ژله به صاف کردن آن مربوط می شود. پس از تهیه ژله با آب جوش، شیر یا بستنی و…زمانی که می خواهید آن را درون قالب بریزید، ابتدا از صافی رد کنید تا ژله ای صاف و براق داشته باشید.

  • طرز تهیه ژله انار با بستنی | دسری خوشمزه مخصوص شب یلدا

برای براق شدن ژله شب یلدا چکار کنیم ؟ | براق شدن ژله با ۳ راز فوق العاده از زبان حرفه ای ها

نکات کوتاه و مهم تهیه ژله خانگی

در تهیه ژله، رعایت نسبت مواد یکی از نکات حیاتی است.
برای تهیه ژله، قالب‌های پلاستیکی و سیلیکونی بهترین گزینه‌ها هستند.
بهتر است مایع ژله فقط تا حد نیمه‌ای از ظرف قالب را پر کند تا به طور یکنواخت در ژله توزیع شود.
برای خارج کردن ژله از قالب می‌توانید یک ظرف را پر از آب جوش بگذارید و قالب ژله را به مدت ۱۰ ثانیه روی بخار آب قرار دهید. این کار باعث می‌شود ژله به طور محکم بچسبد و شما بتوانید آن را به راحتی برگردانید.

  • خوشمزه‌ترین خوراکی‌های شب چله | قدیمی‌ها خرید شب یلدا نداشتند



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا