لزوم توسعه انرژیهای تجدیدپذیر تا قبل از پیک تابستان ۱۴۰۴
محمد الهداد در بازدید از نیروگاه خورشیدی ۱۲۰مگاواتی یکی از شرکت های صنعتی در ساوه که جهت بررسی موانع و پیشرفت کار این نیروگاه انجام شد، با بیان اینکه صنعت برق کشور با ناترازی روبروست، افزود: قیمت ناچیز برق سبب شده است که ارزش واقعی این کالای ارزشمند در کشور چندان محسوس نباشد، اما واقعیت این است که برای تولید و تامین برق مورد نیاز بخشهای مختلف، تلاشهای پر هزینهای صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه یکی از راههای تامین برق مطمئن و پایدار در کشور، افزایش ظرفیت تولید برق از طریق انرژیهای تجدیدپذیر و بویژه انرژی خورشیدی است، بیان کرد: تا قبل از فرا رسیدن پیک تابستان ۱۴۰۴ برای تامین برق کشور باید با جدیت به سمت توسعه انرژیهای تجدیدپذیر بویژه در بخش صنعت برویم.
اسدی، معاون برنامهریزی و امور اقتصادی شرکت توانیر هم با بیان اینکه استان مرکزی در حوزه احداث نیروگاههای تجدید پذیر و تولید پنلهای خورشیدی پیشتاز است، افزود: تلاشهای بسیار زیادی در استان مرکزی برای احداث نیروگاه و توسعه انرژیهای تجدیدپذیر صورت گرفته است که این تلاشها باید به صورت مستمر ادامه یابد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی نیز گفت: تا بهمن ماه سال جاری ۴۰ مگاوات از نیروگاه خورشیدی این مجموعه صنعتی وارد مدار می شود و تا پیک مصرف برق تابستان ۱۴۰۴، به طور کامل وارد مدار خواهد شد . این شرکت الگوی مناسبی برای ورود بخش خصوصی به حوزه احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در استان مرکزی در راستای تامین انرژی برق است.
ارتباط فردا: به نقل از توزیع برق استان، محمود محمودی افزود: ۸۲ درصد مصرف برق استان مرکزی در بخش مولد است و تمرکز برای احداث در بخش صنعت و کشاورزی استان مرکزی با تلاش ویژه ادامه دارد.