چطور باسلوق هندوانهای تهیه کنیم؟
به گزارش همشهری آنلاین: شب یلدا میتوانید با استفاده از رنگهای سبز، قرمز و سفید باسلوق هندوانهای درست کنید.
آمادهسازی: ۶۰دقیقه
پخت: ۳۰دقیقه
مواد لازم:
نشاسته گل: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
گلاب: یک پیمانه
آب: یک پیمانه
کره:۲۰ گرم
پودر نارگیل: به میزان لازم
روش تهیه
۱.نشاسته را در آب سرد حل کنید. سپس روی حرارت کم و شعله پخشکن بگذارید. در ادامه شکر و گلاب را به آن افزوده و شروع به همزدن کنید. این مرحله حدود ۳۰دقیقه زمان میبرد. ۲.وقتی مواد غلیظ شد، کره را اضافه کرده و دوباره ۳۰دقیقه دیگر آن را هم بزنید تا باسلوق بهصورت خمیر از ظرف جدا شود.
۳.در مرحله دوم کار، خمیر را به ۳قسمت تقسیم کنید و به رنگهای سبز و قرمز و بیرنگ درآورید. سپس روی یک سطح صاف فویل پهن کرده و روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید.
۴.خمیر سبز را روی فویل با کمک وردنه پهن کنید. سپس خمیر بیرنگ را روی سطح صاف دیگری با وردنه پهن کنید و بعد روی خمیر سبز قرار دهید. در ادامه خمیر قرمز را بهصورت استوانه درآورده و سپس وسط خمیر سفید بگذارید.
۵.به کمک فویل زیر خمیر باسلوق را به شکل لول در آورده و تا ۵ساعت آن را درون یخچال بگذارید تا بگیرد. پس از این زمان آن را از یخچال خارج کرده و به فاصله یک سانتیمتر از هم برش بزنید. در نهایت روی هر برش نیمدایره تخم شربتی یا کنجد برای تزیین هندوانه بزنید.
نکته: برای قرمز کردن باسلوق میتوانید از آب لبو نیز استفاده کنید.