ادامه سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی
به گزارش ایسنا، بر اساس دادههای بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته چهارم آذرماه سال جاری (چهارشنبه ۲۸ آذرماه)، نسبت به هفته قبل از آن با جهش ۰.۷ درصدی به ۲۳.۹۳ درصد رسید و این میزان بالاترین میزان نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا هفته چهارم آذرماه است.
اخیرا، نرخ بهره بین بانکی در ابتدای آبان ماه (دوم آبان ماه) با افزایش ۰.۴ درصدی به ۲۳.۷۶ درصد رسید که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا آن روز بود. با این حال، در پایان هفته اول آبان ماه (نهم آبان) با کاهش ۰.۰۴ نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۷۲ درصد رسید و در پایان هفته بعد از آن (۱۶ آبان ماه) ثابت ماند.
در پایان هفته سوم آبان ماه (۲۳ آبان)، نرخ بهره بین بانکی با افزایش ۰.۱ درصدی به ۲۳.۷۳ درصد رسید و در هفته پایانی آبان ماه، نرخ بهره بین بانکی با جهش ۰.۶ درصدی از ۲۳.۷۳ به ۲۳.۷۹ درصد رسید که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه بود و طی سه هفته گذشته این نرخ در همان محدوده ۲۳.۷۹ ثابت ماند. در روز چهارشنبه ۲۱ آذرماه سال جاری، نرخ بهره بین بانکی با جهشی ۰.۷ درصدی به ۲۳.۸۶ درصد رسید و در ۲۸ آذرماه با افزایش مجدد ۰.۷ درصدی به ۲۳.۹۳ درصد رسید که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا امروز است.
بیشتر بخوانید:
نرخ سود بین بانکی صعودی شد
گفتنی است؛ در پایان هفته چهارم آذرماه (۲۱ آذر)، حداقل نرخ توافق بازخرید یا عملیات ریپو بین بانکی، طبق روال سابق در محدوده ۲۳ درصد قرار داشت. توافقنامه بازخرید یا عملیات ریپو بین بانکی، یک توافقی میان دو طرف (دو بانک) است. به نحوی که یک طرف اوراق بهادار خود را به قیمت مشخص، به طرف دیگر میفروشد؛ به عبارت دیگر پول قرض میکند و بهطور همزمان تعهد میکند، که همان اوراق بهادار را به قیمت مشخص و در تاریخ مشخص، در آینده خریداری کند.
انتهای پیام