طرز تهیه دسر مجلسی روکر موز ؛ دسر ایتالیایی آسان و خوشمزه
 [ad_1]
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: دسر روکر موز را می توان به صورت تک نفره در قالب های کوچک تهیه و برای جشن های تولد و دورهمی ها سرو کرد. معمولا کودکان عاشق این دسر هستند و پیشنهاد می کنیم حتما آن را درست کنید. تهیه دسر روش عالی برای ترغیب کودکان به خوردن شیر، خامه و میوه است.

بیشتر بخوانید:
طرز تهیه دسر کدوحلوایی با شیره انگور + فوت و فن
مواد لازم
ژله موز ۱ بسته 
 آب جوش ۲ پیمانه 
 شیر ۳ پیمانه 
 شکر ۱ پیمانه 
 پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری 
 نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری 
 زرده تخم مرغ ۲ عدد 
 خامه صبحانه ۱ پاکت 
 وانیل نصف قاشق چایخوری 
 گردوی خرد شده نصف پیمانه 
 بیسکوییت پتی بور خرد شده نصف بسته 
 شکلات چیپسی به میزان دلخواه 
 موز خرد شده ۲ عدد 
طرز تهیه
یک بسته ژله موز را با دو لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس ظرف مورد نظر دسر را خوب چرب کنید و نصف ژله را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا خود را ببندد. وقتی ژله نیم بند شد یک لایه موز روی آن بچینید و مابقی ژله را بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.

در ظرفی جدا ۳ پیمانه شیر را با یک پیمانه شکر، ۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و ۲ عدد زرده تخم مرغ مخلوط و یکدست کنید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن یک پاکت خامه صبحانه و نصف قاشق چای خوری وانیل هم به ترکیب بالا اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود. نصف پیمانه گردوی خرد شده، نصف پیمانه بیسکوییت پتی بور خرده شده، مقداری شکلات چیپسی کاکائویی و یک عدد موز خرد شده بریزید و مواد را یکدست کنید.

مواد را روی ژله نیم بند بریزید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا خود را کاملا ببندد. البته اگر زمان بیشتری بگذارید بهتر است. به راحتی با دست دسر را از دیواره ها جدا کنید و قالب را برگردانید تا دسر روکر موز از قالب جدا شود.


دسر زیبا و خوشمزه ما آماده است. نوش جان.

[ad_2]
منبع:همشهری آنلاین



