استان ها > مرکزی

اخذ تاییدیه ۲۲ فرصت سرمایه‌گذاری در استان مرکزی



سعید ملا اسماعیلی ۲۹ بهمن در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: در بخش سرمایه‌گذاری خارجی در سال جاری، ۱۵ طرح جدید و ۲۱ طرح افزایشی داشتیم که بر این اساس ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار طرح، مصوب شده و تا امروز سه میلیون دلار ثبت و بکارگیری شده است.

وی افزود: در بخش بهبود محیط کسب و کار نیز در حوزه سامانه مجوزها، علیرغم فراز و نشیب‌های فراوان، ۱۳۱ هزار و ۴۱۶ درخواست صدور مجوز ثبت شد که ۱۱۴ هزار و ۷۵۱ مجوز معادل بیش از ۹۰ درصد، صادر شده و ۱۱ هزار و ۶۳۷ درخواست هم به دلیل عدم ارائه مدارک کافی و عدم اهلیت، رد شده یا انصراف اتفاق افتاده است .

وی افزود: شناسایی مقررات مخل تولید، از اقدامات روزانه ماست و در حوزه مقررات‌زدایی، ۱۰ کاربرگ در سال جاری به وزارتخانه ارسال شده است. در بخش تسهیلات اشتغال‌آفرینی نیز طی دو سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ جزو ۵ استان برتر بودیم و طرح‌های سال ۱۴۰۲ نیز به مرور در حال تصویب و توسط بانک‌ها در حال پرداخت است.

ملا اسماعیلی درخصوص مولدسازی نیز اظهار کرد: تاکنون ۸۶ ملک شناسایی شده که مجوز کارگروه استان را دریافت کرده‌اند و ۴۳ ملک از این تعداد، مجوز کاگروه ملی دارند. بخشی از این ۴۳ ملک در مرحله مزایده هستند، برای بخشی نیز مزایده برگزار شده ولی مشتری نداشته‌اند و بخشی نیز به فروش رفته و درآمد آنها صرف تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام می‌شود.

وی افزود: در این بخش باید با حساسیت خاص و متناسب با مصوبات سران قوا حرکت کنیم تا بتوانیم ارزش‌افزایی خوبی را رقم بزنیم و فروش‌هایی که انجام می‌شود را به پروژه‌های نیمه تمام وصل کنیم. سه مورد از ملک‌های بزرگی که در حال مولدسازی است، ملک ۵۰ هکتاری علی‌آباد است که می‌خواهیم آنرا با بهترین بها و بهترین طرح و متناسب با شرایط زیست محیطی منطقه به فروش برسانیم. دومین مورد، ملک خوابگاه حضرت معصومه و مورد سوم، ملکی در مرکز شهر اراک است که در مورد این دو ملک، مشارکت با بخش خصوصی مصوب شده است.

ملا اسماعیلی با بیان اینکه یک پرتفوی خیلی خوب در این حوزه طراحی شده ولی در خصوص تمام این موارد باید مجوز تهران اخذ شود، گفت: درآمدهای حاصل از مولدسازی به صورت صددرصد سهم استان می شود ولی در حوزه دستگاهی، در مورد آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی، صددرصد وجوه ناشی از مولدسازی باید در اختیار خودشان قرار بگیرد. وجوه سایر دستگاه‌ها در اختیار کارگروه مولدسازی قرار می گیرد و همزمان با مشخص شدن هر ملک باید بسته رونق آن نیز تدوین و به آن وصل شود و امور به صورت بهینه اجرایی شود.

وی درخصوص تامین منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان نیز گفت: مرحله سوم این منابع نیز درخواست وجه شده و تا پایان سال پرداخت خواهد شد.

روح الله غلامی مدیرکل گمرکات استان نیز در این نشست اظهار کرد: صادرات استان در ۱۰ ماهه سال جاری بیش از یک میلیارد و ۳۴۲ میلیون دلار بوده است که نوعی رکورد محسوب می شود و تا پایان سال رکورد بسیار خوبی را در این حوزه بجای خواهیم گذاشت و شاید یک میلیارد و۶۰۰ میلیون دلار صادرات در استان محقق شود.

وی با بیان اینکه رشد ۴۰ درصدی در حوزه صادرات استان رقم خورده است، افزود: ارزش هر تن کالای صادراتی استان مرکزی نسبت به کشور، تقریبا دو برابر است.

مدیرکل گمرکات استان مرکزی در خصوص عملکرد این گمرکات در حوزه واردات نیز گفت: در ۱۰ ماهه سال جاری، ۳۲۱ هزار تن واردات انجام شده است که ارزشی معادل ۸۸۰ میلیون دلار داشته است.

وی همچنین، درآمد گمرکات استان در این مدت را حدود ۳۴۰۰ میلیارد تومان عنوان و اظهار کرد: تحقق این رقم نیز بی‌نظیر بوده است.

رییس اداره امور شعب بانک ملی استان مرکزی نیز در این نشست بر لزوم اطلاع‌رسانی شفاف عملکرد و خدمات دولت وفاق ملی تاکید کرد.

محمد کریمی اظهار کرد: دولت می‌تواند با برنامه‌ریزی مدون در بخش مالی و پولی به بهبود معیشت مردم کمک کند و باید اقدامات موثر دولت به همت رسانه ها به گوش مردم برسد.

امیرعلی قطبی رئیس شورای هماهنگی بیمه استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در کشور ۴۰ شرکت بیمه فعال هستند که از این میان، بیمه ایران دولتی و مابقی خصوصی هستند.

وی با بیان اینکه بیمه ایران استان رتبه دوم رشد حق بیمه کشور را داراست و در کاهش ضریب خسارت هم در سطح کشور رتبه دوم را دارد، افزود: در سال گذشته چهار هزار میلیارد تومان حق بیمه در استان وصول کرده‌ایم و ۲۶۰۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت شده و ضریب نفوذ در استان ۱.۵ است.

قطبی خاطرنشان کرد: آخرین مهلت بخشودگی جریمه حق بیمه وسایل فاقد بیمه‌نامه تا پایان بهمن‌ماه و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه شخص ثالث تا پایان سال است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا