اخبار سیاسی ایران > دفاع-امنیت

دست نیروهای اسرائیل در ایران چگونه رو شد؟ | ماجرای ۴ عملیات نیابتی در داخل ایران



همشهری آنلاین – گروه سیاسی: براساس آخرین آمارهایی که روز شنبه ازسوی سردار احمد شفائی، سخنگوی این رزمایش عملیاتی اعلام شد، تاکنون حدود ۷۶ تروریست ازسوی رزمندگان سپاه‌پاسداران به هلاکت رسیده یا دستگیر شده‌اند؛ عملیاتی که به‌گفته فرماندهان مسئول، تا پاکسازی منطقه از تروریست‌ها با قدرت ادامه خواهد یافت.

پنجم آبان‌ماه گذشته بود که همزمان با حمله تجاوزکارانه رژیم‌صهیونیستی به اهدافی در داخل خاک ایران، تروریست‌ها با حمله به ۲واحد گشتی پاسگاه انتظامی «گوهرکوه» در شهرستان تفتان استان سیستان‌وبلوچستان، ۱۰ نفر از نیروهای فراجا را به‌ شهادت رساندند.

به‌دنبال این اقدام جنایتکارانه تروریست‌های اجاره‌ای بود که رزمایش عملیاتی قرارگاه قدس نیروی‌زمینی سپاه‌پاسداران آغاز شد؛ رزمایشی که قرار بود از ۱۹ آبان‌ماه آغاز شود، اما با توجه به وقوع این حادثه تروریستی، از همان روز ۵ آبان‌ماه با تعقیب، رصد و انهدام بخشی از تیم تروریستی فعال در حادثه تفتان کلید خورد و با گذشت چیزی در حدود یک ماه، با نتایج قابل‌توجهی در مقابله با تروریست‌ها همراه بوده‌است.

مشخصات رزمایش عملیاتی

نام عملیات: رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران

زمان آغاز: ۵‌آبان‌ماه

مدت عملیات: نامشخص؛ استمرار عملیات تا دستیابی به اهداف ترسیم شده در مبارزه با تروریست‌ها

منطقه عملیاتی: شهرهای زاهدان، تفتان، خاش، نیکشهر، قصرقند، راسک و مهرستان

نیروهای عمل‌کننده: نیروی‌زمینی سپاه‌پاسداران، فراجا، اداره‌کل اطلاعات سیستان‌وبلوچستان، نیروهای بسیج مردمی

یگان‌های حاضر: یگان‌های صابرین، نیروی‌مخصوص، یگان‌های پهپادی، هوانیروز، یگان‌های جنگ الکترونیک و…

آخرین آمار از تلفات تروریست‌ها:

– هلاکت ۲۶ تروریست

– دستگیری ۵۰ تروریست

– تسلیم شدن ۱۲ تروریست

نکته ویژه: همراهی سران طوایف و مردم منطقه با رزمایش عملیاتی امنیت‌ساز نیروی‌زمینی سپاه‌پاسداران ازجمله مهم‌ترین نکاتی است که ازسوی مسئولان و فرماندهان مربوط نیز به آن اشاره شده ‌است.

اهداف راهبردی

در شرایطی حدود یک‌ماه از رزمایش عملیاتی نیروی زمینی سپاه‌پاسداران در مناطقی از استان سیستان‌وبلوچستان می‌گذرد که این رزمایش عملیاتی اهداف چندگانه‌ای را پیگیری می‌کند که در ادامه به بخشی از آنها اشاره می‌شود.

– مقابله راهبردی با تحرکات تیم‌های تروریستی وابسته به دشمنان خارجی

– ارتقای امنیت در منطقه جنوب‌شرق کشور

– افزایش سطح آمادگی یگان‌ها به‌منظور مقابله مؤثر با تروریست‌ها

– تقویت روزافزون هماهنگی میان رده‌ها باهدف مبارزه با تروریست‌ها

– تمرین به‌کارگیری آموزه‌های تئوری ضدتروریستی در میدان عملیات

– آزمایش تعدادی از ادوات و تجهیزات نوین رزمی به‌صورت میدانی و عملیاتی

– به‌روزرسانی تکنیک‌ها و تاکتیک‌های رزمی – عملیاتی

چرا تروریست‌های اجاره‌ای؟

مقابله پیگیرانه با تحرکات تروریست‌ها در منطقه جنوب‌شرق کشور در حالی است که امروز هدایت تروریست‌ها ازسوی رژیم‌صهیونیستی آشکارتر از گذشته، نمایان شده ‌است. اگرچه طی سال‌های اخیر گروهک تروریستی جیش‌الظلم، با طرح ادعاهای فریبکارانه تلاش کرده بود، جنایات خود را توجیه کند، اما همگامی آنان با اقدام تجاوزکارانه ۵ آبان‌ماه گذشته رژیم‌صهیونیستی، چهره واقعی آنان را بیش‌از پیش نمایان کرد. در ادامه به بررسی برخی شواهد موجود از هدایت تروریست‌های جنوب‌شرق کشور با رژیم‌صهیونیستی می‌پردازیم.

۱- همزمان با حمله رژیم‌صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق و شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در سوریه، ازجمله سردار محمدرضا زاهدی، تروریست‌های جیش‌الظلم به‌صورت همزمان به مقرهای نظامی و انتظامی در راسک و چابهار حمله کردند، اما با برجا گذاشتن تلفات، ناکام ماندند.

۲- عملیات «وعده صادق یک» در حالی در ۲۶ فروردین‌ماه گذشته برگزار شد که چند روز پیش از اجرای این عملیات ازسوی نیروهای مسلح ایران، تروریست‌های جیش‌الظلم با انجام برخی تحرکات تروریستی، ازجمله حمله به ۲ خودروی فراجا در محور مواصلاتی سوران ـ مهرستان، که به‌ شهادت ۵ مامور فراجا و مجروحیت ۲ نفر دیگر انجامید، تلاش کردند افکارعمومی را تحت‌تأثیر قرار دهند.

۳- همزمان با عملیات «وعده صادق ۲» ازسوی نیروهای‌مسلح ایران نیز تروریست‌ها قصد داشتند با انجام تحرکاتی در نقاط مختلف کشور، فضای افکارعمومی را تحت‌تأثیر قرار دهند که با هوشیاری نیروهای امنیتی ناکام ماندند. در ۱۲ مهرماه یک شبکه تروریستی در جنوب‌شرق کشور شناسایی و متلاش شد و چند روز بعد نیز ۳ تروریست در یکی از شهرهای شمالی کشور به دام افتادند.

۴- همزمان با حمله تجاوزکارانه رژیم‌صهیونیستی به اهدافی در خاک ایران در ۵ آبان‌ماه، تروریست‌های جیش‌الظلم با انجام عملیاتی در منطقه «تفتان» استان سیستان‌وبلوچستان، ۱۰ نفر از نیروهای فراجا را به شهادت رساندند.

همکاری‌های ایران و پاکستان

طی ماه‌های اخیر تهران و اسلام‌آباد به‌صورت مستمر در حال تقویت راهبردها و همکاری‌های مشترک ضدتروریستی بوده‌اند که در ادامه به برخی نمودهای آن اشاره می‌شود.

۲۸ آبان‌ماه

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امورخارجه اعلام کرد که موافقتنامه امنیتی بین ایران و پاکستان وارد مرحله اجرایی شده ‌است.

۲۴ آبان‌ماه

ممتاز زهرا، سخنگوی وزارت امورخارجه پاکستان از ادامه تلاش‌های این کشور برای مقابله تروریست‌ها در مناطق مرزی با ایران خبرداد.

۱۵ آبان‌ماه

ارتش پاکستان با انجام عملیاتی در مناطق مرزی ایران و پاکستان در داخل خاک این کشور، ۱۲ عضو گروهک تروریستی جیش‌الظلم را به هلاکت رساند.

۱۴ آبان‌ماه

افزایش همکاری‌های امنیتی تهران و اسلام‌آباد در مبارزه با تروریست‌ها از مهم‌ترین محورهای سفر عباس عراقچی، وزیر امورخارجه ایران به پاکستان بود.

۲ آبان‌ماه

سفر امیر حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش به پاکستان نمود دیگری از گسترش همکاری‌های نظامی – امنیتی ایران و پاکستان بود.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا