روز هفتم

دیدار با یادگاری‌های نادر ابراهیمی در خانه شعر و ادبیات


همشهری – سعیده مرادی: دی ماه سال ۱۳۹۸ بخشی از خانه شعر و ادبیات فارسی به موزه و کتابخانه نادر ابراهیمی اختصاص یافت و کتاب‌های اهدایی همسر این نویسنده، زینت بخش این موزه شد. نادر ابراهیمی، نویسنده، داستان‌نویس، مترجم، فیلمساز و پژوهشگری بوده که آثار بزرگی همچون «بار دیگر شهری که دوست می‌داشتم»، «آتش بدون دود»، «ابن مشغله»، «چهل نامه به همسرم» و… را از خود به یادگار گذاشته است. او همچنین در زمینه ادبیات کودک فعالیت‌هایی برجسته داشته که ازجمله آثار او می‌توان به «دور از خانه»، «کلاغ‌ها»، «سنجاب‌ها»، «قصه گل‌های قالی» و… اشاره کرد. «آخرین عادل غرب» و «صدای صحرا» فیلمنامه‌های به جامانده از این نویسنده بزرگ است.

دست‌نوشته‌های شاعر

موزه نادر ابراهیمی، در واقع مکانی برای زنده نگه داشتن یاد و آثار نادر ابراهیمی، نویسنده، شاعر، مترجم، مستند ساز و تصویرگر است. این موزه به شکل محل زندگی این نویسنده ایرانی طراحی شده و بازدیدکنندگان در آن می‌توانند وسایلی مانند دست‌نوشته‌ها، لوح‌های افتخار، نسخه اول کتاب‌ها، فیلم‌ها، وسایل شخصی و ۴ هزار جلد کتاب او را که برخی از آنها حاشیه‌نویسی شده، تماشا کنند. در این موزه نشست‌های مختلف ادبی و کارگاه‌های آموزشی هم برگزار می‌شود.

کتابخانه‌ای با ۴ هزار جلد کتاب

کتابخانه تخصص شعر و ادبیات با بهره‌مندی از حدود ۴هزار کتاب موجود در کتابخانه شخصی نادر ابراهیمی تأسیس شده است. برگزاری نشست‌های مختلف ادبی، هم‌اندیشی‌ها و جلسات نقد ادبی، کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی، جشنواره‌های مختلف ادبی از جمله فعالیت‌های کتابخانه و موزه‌ نادر ابراهیمی هستند که به عنوان محفلی برای حضور ادب ‌دوستان، حال و هوای ویژه‌ای به این مجموعه داده است.

نشانی: تقاطع بزرگراه‌های شهید حقانی و مدرس، ضلع شرقی مجموعه فرهنگی گردشگری عباس‌آباد

ساعت فعالیت: ۹ تا ۱۹

هزینه: رایگان

امکانات: گالری، سرویس بهداشتی، کتابخانه

دیدار با یادگاری‌های نادر ابراهیمی در خانه شعر و ادبیات



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا