روش تهیه تنقلات با یک میوه بهشتی
به گزارش همشهری آنلاین: ما در اینجا به شما روش تهیه چند میانوعده و خوراکی ترش و خوشمزه را آموزش میدهیم.
* نام: لواشک انار
مدت زمان آمادهسازی: ۶۰دقیقه
تعداد نفرات: ۴نفر
مواد لازم:
انار متوسط: ۵ عدد
شکر: به میزان دلخواه (اختیاری)
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک: یکچهارم قاشق چایخوری (اختیاری)
روش تهیه
۱-ابتدا انار را بشویید و دان کنید و بگذارید آب دانهها گرفته شود. دقت کنید که هیچ پوست و غلافی همراه دانهها نباشد چون وجود هسته یا پوست انار در لواشک میتواند باعث تلخی آن شود.
۲-انار را داخل یک ظرف بریزید و خوب له و پوره کنید. پوره بهدست آمده را از صافی رد کنید تا دانههای ریز و احتمالی پوست انار جدا شود. برای اینکه لواشک شفافتر و صافتری داشته باشید، میتوانید از یک تکه پارچه نازک یا گاز استریل استفاده کنید.
۳-آب صاف شده را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید به آرامی بجوشد و غلظت پیدا کند. در این مرحله، میتوانید شکر، آبلیمو و نمک را به میزان دلخواه اضافه کنید.
۴- تهسینی را سلفون بکشید و مایه آماده از پوره انار را روی آن بریزید و صاف و یکدست کنید. در انتها سینی را زیر نور آفتاب بگذارید تا لواشک شما خشک شود.
۵-میتوانید برای تهیه لواشک فوری، سینی را در فر با دمای بسیار کم (حدود ۵۰ درجه سانتیگراد) قرار دهید و در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت اضافی خارج شود. زمان خشکشدن لواشک به ضخامت لایه و رطوبت محیط بستگی دارد. معمولا بین ۸ تا ۱۲ ساعت زمان نیاز است.
نکته: به جای شکر میتوانید از نبات یا عسل برای شیرینترکردن لواشک خود استفاده کنید.