طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری برای عید نوروز
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: شیرینی نارگیلی همانگونه که از نامش پیداست بر پایه پودر نارگیل تهیه می شود و مزه بی نظیر نارگیل عطر و طعم منحصر به فردی به این شیرینی داده است.
مواد لازم
پودر نارگیل چرب ۱۵۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
آبلیموترش ۱.۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱.۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
شکر و نارگیل را با هم مخلوط و سفیده تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم. البته در مورد سفیده تخم مرغ باید به این نکته اشاره کنیم که هر چقدر پودر نارگیل شما خشک تر باشد باید سفیده تخم مرغ بیشتری استفاده کنید. با چنگال سفیده تخم مرغ ها را هم بزنید تا سفیده ها از حالت لختگی دربیایند و کمی کف کند و به نارگیل اضافه می کنیم و هم می زنیم. باید سفیده به خورد شکر و نارگیل برود و حالت خمیری پیدا کند. اگر خمیر ما خیلی سفت شود باید یک عدد سفیده دیگر اضافه کنیم. حالا مواد را روی حرارت می گذاریم و قبل از اینکه گرم شود روغن مایع مخصوص پخت و پز را به آن اضافه می کنیم. وقتی مواد روی حرارت است باید مدام هم بزنید تا شکرها حل شود. حواستان باید گرمای ملایم به آن بدهیم. وقتی شکر حل شود مواد راحت تر هم زده می شود و وقتی مواد گرم شد آن را از روی حرارت بر می داریم. سپس آب لیموترش تازه را به مواد اضافه می کنیم و بعد وانیل را اضافه می کنیم.
اجازه می دهیم مواد خنک شود تا آن را داخل قیف یک بار مصرف بریزیم و قالب بزنیم. برای قالب زدن هم یک سینی فر آماده می کنیم و داخل آن یک کاغذ روغنی نسوز یا ورقه های تفلون نچسب روی آن پهن می کنیم. روی کاغذ نسوز را باید چرب کنید تا شیرینی ها به کاغذ نچسبد. مواد را داخل قیف می ریزیم، احتیاجی به گذاشتن ماسوره هم نداریم. مواد را داخل سینی پایپ می کنیم. می توانید روی شیرینی ها را با پسته تزیین کنید و بعد داخل فر بگذارید.
شیرینی های نارگیلی را طبقه وسط فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید. زمانی که سطح شیرینی طلایی و برشته شد شیرینی ها آماده است. البته خیلی هم نگذارید طلایی شود چون شیرینی نارگیلی زود خشک می شود. وقتی شیرینی ها خنک شد داخل ظرف سرو می چینیم و بهتر است روی آن سلفون بکشیم تا خشک نشود. می توانید شیرینی را تا هنوز گرم است در ظرف در بسته نگه داری کنید تا خشک نشود.