زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه قهوه موکای کافی شاپی در خانه


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: قهوه موکا یا کافه موکا نام های یک نوع نوشیدنی بر پایه اسپرسو هستند که جزو قهوه های گرم محسوب می شوند که البته می توان آن را به صورت سرد نیز سرو کرد. به این قهوه موکاچینو (به زبان ایتالیایی) نیز گفته می شود که دلیل این نامگذاری شبیه بودن آن به نوشیدنی کاپوچینو است. روش درست کردن قهوه موکا خیلی ساده تر از آن چیزی است که شما فکرش ر می کنید، تنها کافیست که نسبت ها و روش کار را به ترتیب انجام دهید تا یک نوشیدنی لایه ای فوق العاده داشته باشید.

طرز تهیه قهوه موکای کافی شاپی در خانه

مواد لازم

قهوه اسپرسو یک شات(۳۲ میلی لیتر)
شیر نصف لیوان
سس شکلاتی ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

ابتدا یک شات قهوه اسپرسو با موکاپات یا دستگاه قهوه ساز درست می کنیم. در ظرفی جداگانه نیز شیر را روی حرارت می کنیم تا گرم شود و زمانی که به نقطه جوش رسید آن را از روی حرارت بر می داریم. شیر را داخل فرنچ پرس می ریزیم و شروع به فوم دادن شیر می کنیم.

کف یک لیوان را سس شکلاتی بریزید، بهتر است لیوان ما مخروطی شکل باشد تا کار زیباتر جلوه کند. شیر فوم داده شده را روی آن می ریزیم تا بیشتر فضای لیوان را پر کند و سپس قهوه اسپرسویی که از قبل آماده کرده بودیم را روی آن می ریزیم. از اینکه قهوه سر برود نترسید و قهوه را بریزید و اجازه دهید تا فوم شیر بالا بیاید. می توانید روی آن را نیز با مقدار کمی پودر کاکائو تزیین کنید. نوش جان.

طرز تهیه قهوه موکای کافی شاپی در خانه



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا