طرز تهیه نوشیدنی آفوگاتو با قهوه اسپرسو ؛ یک ترکیب سرد و گرم و تلخ و شیرین
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: منشا آفوگاتو به شهر میلان برمیگردد و به معنای غرق شده است و همان طور که از اسمش مشخص است بستنی باید در یک فنجان قهوه غرق شود. معمولا ایتالیاییها آفوگاتو را در دستهبندی دسرها قرار میدهند اما بسیاری از کافهها و رستورانها در شهرها و کشورهای مختلف آن را به عنوان یک نوشیدنی سرو کرده و گاه با اضافه کردن میوههای دیگر مثل توت و نارگیل یا بیسکوئیت و شکلات به طعم آن تنوع میبخشند. حسن این نوشیدنی یا دسر علاوه بر ظاهر جذاب و هوسبرانگیز آن طعم شیرین بستنی است که وقتی با تلخی اسپرسو ترکیب میشود تلطیف شده و ترکیب جذابی درست میکند. این دسر در زمستان طرفداران زیادی دارد و خوردن آن در هوای سرد بسیار دلچسب است. با توجه به اینکه در آستانه ورود به سال جدید و ایام عید نیز هستیم حتما این آموزش این دسر خوشمزه را یاد بگیرید و مهمانان خود را با یک طعم متفاوت از نوشیدنی غافلگیر کنید و خاص باشید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چای صورتی کافه ها؛ یک نوشیدنی با طعمی متفاوت در هوای سرد
مواد لازم
اسپرسوی داغ ۵۰ میلی گرم
بستنی وانیلی با تکه های شکلات ۱ یا ۲ اسکوپ
تکه های رنده شده شکلات مقداری برای تزیین
طرز تهیه
دو اسکوپ بستنی وانیل با تکه های شکلات را داخل یک فنجان می ریزیم.
یک شات دبل اسپرسو درست کنید و داخل فنجان بریزید و روی آن را با شکلات های رنده شده یا سس شکلاتی یا تکه های بیسکوییت تزیین کنید و از یک ترکیب سرد و گرم و تلخ و شیرین فوقالعاده لذت ببرید.
البته میتوانید برای مهمانها اسپرسو را جدا در شات اسپرسو و بستنی را در ظرف بستنی سرو کنید تا خودشان اسپرسو را روی بستنی بریزند. نوش جان.