اقتصادی > تولید و تجارت

لزوم توجه به سلامت تغذیه دام، طیور و آبزیان برای رسیدن به امنیت غذایی



ارتباط فردا: علیرضا رفیعی‌پور – رئیس سازمان دامپزشکی کشور – در مراسم افتتاحیه نهمین نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان، اظهار کرد: شرایط موجود تولید خوراک دامی نسبت به گذشته مطلوب‌تر است و از زمانی که موضوع جهان واحد، سلامت واحد مطرح شد به خوراک دام اهمیت بیشتری داده می‌شود.

وی افزود: در ۲ دهه گذشته برای سلامت واحد به تولید خوراک دام توجه بیشتری شده زیرا امروز با بیماری‌های مشترک بین دام و انسان و بیماری‌های نوظهور که ۷۵ درصد بیماری انسانی است، مواجه هستیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه سخنان خود عنوان کرد: ما برای تحقق این شعار (جهان واحد، سلامت واحد) وظیفه داریم به جایگاه واقعی خوراک دام، طیور و آبزیان و حتی زنبور عسل را به عنوان خط مقدم امنیت غذا توجه کنیم.

رفیعی پور با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور این موضوع را سرلوحه خود قرار داده است، اظهار کرد: تلاش داریم تمام فعالیت‌های بهداشتی و نظارتی مبتنی بر رصد و پایش خوراک دام باشد. این رصد از قبل تولید، حین تولید و پس از تولید در فرآورده‌های دامی سالم که جامعه مصرف می‌کنند، انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: سازمان دامپزشکی به دنبال تولید و تامین خوراک تضمینی و ایمن برای دام، طیور و آبزیان است که بتوانیم به سلامت محیط‌زیست و سلامت جامعه کمک کنیم.

رئیس سازمان دامپزشکی در ادامه با اشاره به بهره‌وری افزود: افزایش بهره‌وری برای کمک به تولید است که باید از خوراک دام، طیور و آبزیان شروع کرد.

وی اظهار کرد: اگر ایمنی و سلامت خوراک دامی تامین شود حقوق مصرف‌کنندگان را رعایت کرده‌ایم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما باید به دنبال نفوذ دانش به واحدهای تولیدی باشیم و تنوع خوراک به علم تغذیه و مباحث تخصصی دانشی برمی‌گردد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پایان گفت: این رویداد باید منجر به شناسایی و معرفی واحدهای نمونه شود زیرا آگاه‌سازی جامعه هدف و ذی‌نفعان بسیار مهم است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا