علم و فناوری‌ > نانو‌ فناوری

نتایج موفقیت‌آمیز استفاده صنعتی از بتن‌های نانویی کم‌سیمان!



ارتباط فردا: در این پروژه، بیوگرافن سلوشنز از افزودنی نانویی خود برای تقویت بتن‌های شرکت تامیلنسون ردی میکس استفاده کرده تا در یک سازه به صورت آزمایشی استفاده شود. این مخلوط بتن با گرافن، از ۱۰ درصد سیمان کمتر استفاده می‌کند. این برنامه آزمایشی یک نقطه عطف مهم در بررسی عملکرد بتن‌های نانویی بوده که بیوگرافن سلوشنز آن‌ها را توسعه می‌دهد. نتایج بررسی‌های این پروژه نشان می‌دهد که بتن تقویت‌شده با گرافن به مقاومت هدف‌گذاری شده ۲۸ روزه ۳۲ مگاپاسکال تا ۷ روز دست می‌یابد.

این شرکت به دنبال کاهش ۱۰ درصدی محتوای سیمان خود، شاهد کاهش کلی هزینه تا ۴۷ ٪ بوده است. یکی از دلایل کاهش هزینه، بی‌نیازی از افزودن مواد کمکی روان‌کننده است، موادی که معمولا به بتن اضافه می‌شود تا کارایی آن بهبود یابد. کاهش سیمان با توجه به هزینه بالای آن از نظر اقتصادی و محیط‌زیستی، هدف بسیاری از تولیدکنندگان است. علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه، گفته می‌شود که این تولیدکننده نتایج بیش از حد انتظار خوب در تست‌های استحکامی به دست آورده است، تحمل ۸۰۰۰ تا ۱۷،۰۰۰ پوند فشار بدون ترک خوردگی/شکستن استرس از جمله این نتایج بوده است.

همچنین این ترکیب جدید استحکام ۲۸ روزه را ۴۳درصد بالاتر از میزان پیش‌بینی شده، ارائه کرده است. علاوه بر این، هیچ‌گونه جریان‌پذیری یا اصطکاک گزارش نشده است. گفته می‌شود که این نتایج از استاندارد موجود فراتر رفته است.

ژولن مکلافلین از مدیران شرکت الیس دان می‌گوید: « شرکت الیس دان تلاش می‌کند تا در خط مقدم تغییر پایداری حوزه ساخت و ساز گام بردارد و آنچه برای آینده این صنعت انتظار می‌رود، را در اختیار داشته باشد. پیاده‌سازی فناوری‌های نوآورانه و جدید، مانند راه‌حل افزودنی گرافنی شرکت بیوگرافن سلوشنز، نمونه‌ای عالی از این روند است که چگونه علم مواد می‌تواند تغییرات معنی‌داری را در کاهش انتشار کربن ایجاد کند. اجرای نوآوری‌هایی مانند این در کارگاه‌های ما می‌تواند شرکت ما را قادر سازد تا برخی از پایدارترین سازه‌های بتنی را در کانادا با همکاری شرکای تجاری خود توسعه دهد. ما مشتاقانه منتظر تکمیل موفقیت‌آمیز این پروژه با بیوگرافن سلوشنز و سایر شرکای خود هستیم.»

بیوگرافن سلوشنز با استفاده از منابع غیرگرافیتی اقدام به تولید گرافن می‌کند که برای این کار از مواد آلی استفاده می‌کند. آن‌ها از طریق یک فرآیند تولید حرارتی مکانیکی اختصاصی، گرافن تولید می‌کنند.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا