اقتصاد > آب و انرژی

وزیر نیرو نظام‌نامه جایزه کیفیت بخشی آب و برق را ابلاغ کرد



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، «نظام‌نامه جایزه کیفیت بخشی آب و برق» با توجه به اعطای مجوز برگزاری جایزه کیفیت بخشی آب و برق به وزارت نیرو از سوی سازمان ملی استاندارد ایران و نیز مصوبه سی و هفتمین اجلاسیه شورای سیاست گذاری به شرکت‌های مادر تخصصی و زیر مجموعه، سازمان‌ها و مؤسسات تابعه وزارت نیرو ابلاغ شد.

بر این اساس انتظار می‌رود استقرار جایزه کیفیت در صنعت آب و برق با ارتقای مستمر کیفیت خدمات و محصولات، افزایش بهره‌وری و جلب رضایت مشترکان و همچنین شکوفایی خلاقیت و نوآوری در بخش‌های مختلف همراه شود.

این گزارش حاکی از آن است که حصول اطمینان از کیفیت به ویژه هنگام بهره‌گیری از محصولات و خدمات از خواسته‌ها و انتظارات اساسی جامعه بوده و پاسخگویی به این خواسته و انتظار مهم، نیازمند طراحی و اجرای ساز و کار مناسب است.

وزارت نیرو، با توجه به مأموریت خود که تأمین آب و برق پایدار و مطمئن است، نقشی اساسی در سلامتی و کیفیت زندگی مردم ایفا می‌کند.

انجام این مأموریت در سطح کشور نیازمند نیروی انسانی ماهر، سرمایه گذاری، توسعه کمی امکانات و رعایت الزاماتی است که کیفیت ارائه خدمات را تضمین می‌کند و همواره تلاش شده تا در ابعاد مختلف به ارتقای کیفی کالا و خدمات آب و برق توجه شود.

این وزارتخانه در راستای رویکردهای خود برای بهبود مستمر و دستیابی به تعالی در حوزه کیفیت، مجوز برگزاری جایزه کیفیت‌بخشی آب و برق را از سازمان ملی استاندارد ایران اخذ کرده است تا بر اساس مفاد قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد و بند ۹ مصوبات اجلاسیه ۱۰۴ شورای عالی استاندارد ایران فضای جدیدی را برای ارتقای کیفیت در صنعت آب و برق ایجاد کند.

لازم به توضیح است که این نظام نامه در راستای ارتقای سطح کیفیت خدمات و محصولات ارائه شده در حوزه آب و برق کشور و به منظور اجرایی کردن فرایندهای جایزه کیفیت بخشی تدوین شده و تأییدیه‌های لازم را از کمیته فنی جایزه ملی کیفیت ایران و نیز شورای سیاست گذاری جایزه ملی کیفیت ایران اخذ کرده است تا بر مبنای مدل کیفیت جهان اسلام و مقتضیات صنعت آب و برق، فضای مناسبی را برای بهبود مستمر و ارتقای کیفیت در تمام بخش‌ها فراهم کند.

اما کیفی‌سازی خدمات صنعت آب و برق، ایجاد فضای رقابتی در بخش‌های مختلف صنعت آب و برق، ترویج و فرهنگ‌سازی مدیریت کیفیت در صنعت آب و برق، افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت کیفیت و ضرورت توجه بیش از پیش به آن در سطح صنعت آب و برق، فراهم کردن بستر رشد و تعالی برای تلاشگران کیفیت صنعت آب و برق به صورت درست و کاملاً علمی با بهره‌گیری از روش‌های علمی، ابزارها فنون و استانداردهای به روز کیفیت و نیز تلاش در راستای افزایش کیفیت محصولات و خدمات در صنعت آب و برق و افزایش بهره‌وری ملی و تقویت اقتصاد مقاومتی در کشور از جمله اهداف ابلاغ نظام نامه جایزه کیفیت بخشی آب و برق است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا