زندگی > تغذیه و آشپزی

چطور باسلوق هندوانه‌ای تهیه کنیم؟



به گزارش همشهری آنلاین: شب یلدا می‌توانید با استفاده از رنگ‌های سبز، قرمز و سفید باسلوق هندوانه‌ای درست کنید.

آماده‌سازی‌: ۶۰دقیقه

پخت: ۳۰دقیقه

مواد لازم:

نشاسته گل: یک پیمانه

شکر: یک پیمانه

گلاب: یک پیمانه

آب: یک پیمانه

کره:۲۰ گرم

پودر نارگیل: به میزان لازم

روش تهیه

۱.نشاسته را در آب سرد حل کنید. سپس روی حرارت کم و شعله پخش‌کن بگذارید. در ادامه شکر و گلاب را به آن افزوده و شروع به هم‌زدن کنید. این مرحله حدود ۳۰دقیقه زمان می‌برد. ۲.وقتی مواد غلیظ شد، کره را اضافه کرده و دوباره ۳۰دقیقه دیگر آن را هم بزنید تا باسلوق به‌صورت خمیر از ظرف جدا شود.

۳.در مرحله دوم کار، خمیر را به ۳قسمت تقسیم کنید و به رنگ‌های سبز و قرمز و بی‌رنگ درآورید. سپس روی یک سطح صاف فویل پهن کرده و روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید.

۴.خمیر سبز را روی فویل با کمک وردنه پهن کنید. سپس خمیر بی‌رنگ را روی سطح صاف دیگری با وردنه پهن کنید و بعد روی خمیر سبز قرار دهید. در ادامه خمیر قرمز را به‌صورت استوانه درآورده و سپس وسط خمیر سفید بگذارید.

۵.به کمک فویل زیر خمیر باسلوق را به شکل لول در آورده و تا ۵ساعت آن را درون یخچال بگذارید تا بگیرد. پس از این زمان آن را از یخچال خارج کرده و به فاصله یک سانتی‌متر از هم برش بزنید. در نهایت روی هر برش نیم‌دایره تخم شربتی یا کنجد برای تزیین هندوانه بزنید.

نکته: برای قرمز ‌کردن باسلوق می‌توانید از آب لبو نیز استفاده کنید.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا