زندگی > تغذیه و آشپزی

چطور با چغندر برگر درست کنیم؟ + فوت و فن



همشهری انلاین – از طرفی شاید در نگاه اول استفاده از موادی مانند گندم، کدو، نخود و چغندر برای پخت انواع برگر عجیب به نظر برسد اما طعمی خاص به غذا می دهد. طرز تهیه برگر چغندر یکی از این برگرهای خاص را آموزش داده‌ایم.

آماده سازی: ۴ ساعت

پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد : ۶ نفر

مواد لازم:

نخود: یک دوم پیمانه

چغندر قرمز: ۲ عدد

کینوا (شسته‌شده) : یک دوم پیمانه

پیاز: یک عدد

سیر : ۲ حبه

سرکه سیب: ۲ قاشق سوپ خوری

جعفری : ۳۰ گرم

آب ‌لیموترش تازه: یک قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ : یک عدد

نان برگر: ۲ عدد

نمک، سس خردل، سس مایونز و روغن زیتون : به میزان لازم

شاهی و ریحان : ۳۰ گرم از هر کدام

خیار، گوجه‌فرنگی، پیاز قرمز : یک عدد از هر کدام

طرز تهیه :

۱. نخود خیس خورده را بپزید. سپس در آسیاب له کنید.

۲. چغندر را را پخته و سپس ریز رنده کنید. کینوا را هم پخته و آبکش کنید.

۳. نخود آسیاب‌شده، چغندر، کینوا، یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون، پیاز، سیر، سرکه سیب، جعفری، آب ‌لیموترش تازه، تخم‌مرغ و مقداری نمک را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

۴. کف دست را با مقداری آب، مرطوب کنید. از مایه آماده‌شده به اندازه‌های مناسب بردارید و در دست به شکل برگر فرم دهید، سپس در تابه‌ای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، از هر طرف ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید.

۵. برگرها را از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان کاملاً گرفته شود.

۶. نان برگر را ۵ دقیقه در طبقه بالای فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا گریل شود.

۷.روی یک طرف نان‌های برگر، مقداری سس خردل و سس مایونز بزنید. سپس روی آن، به‌ترتیب شاهی، برگر چغندر، خیار، گوجه‌فرنگی، پیاز و ریحان را قرار دهید. در آخر، طرف دیگر نان را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

نکته: کینوا، نوعی بذر پر پروتئین است که به گنه گنه نیز معروف است. می‌توانید آن را از عطاری‌ها تهیه کنید.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا