چگونه وکیل حقوقی در تهران را انتخاب کنیم؟
وکیل حقوقی در تهران به شما کمک میکند تا در کمترین زمان ممکن و با مناسبترین هزینه، حقوق قانونی خود را به دست آورید. ضرورت انتخاب بهترین وکیل در تهران به خاطر موفقیت در پرونده به دلیل تخصص و مهارت وکیل، انجام مذاکره موفق بین دو طرف دعوا به دلیل فن بیان قوی و ارائه راهکار، داشتن وجدان کاری و تعهد به وظایف و… است.
ضرورت داشتن وکیل متخصص در دعاوی حقوقی:
بعضی از افراد به دلیل هزینه دستمزد وکیل تمایلی به گرفتن وکیل ندارند. در ادامه به مهمترین دلایل گرفتن وکیل میپردازیم:
- استفاده از تخصص و تجربه حقوقی: وکیل حقوقی دارای تخصص و تجربه کافی در زمینه قوانین و مقررات حقوقی است. در واقع، وکلای حقوقی با جزئیات و پیچیدگیهای مسائل حقوقی به خوبی آشنا هستند و میتوانند شما را به بهترین نحو ممکن راهنمایی کنند تا بهترین راه برای حل مسائل حقوقی خود انتخاب کنید.
- حضور در دادگاه به جای شما: وکیل حقوقی میتواند به عنوان نماینده شما در دادگاه حاضر شده و دفاع از حقوق شما را به عهده بگیرد. همچنین، او میتواند به شما کمک کند تا در دادگاه بهترین دفاع را ارائه دهید و دادگاه را به نفع خود تمام کنید.
- نوشتن و تنظیم اسناد حقوقی مانند دفاعیه: شما در پروندههای حقوقی، نیاز به نوشتن اسناد حقوقی مانند قراردادها و دفاعیهها دارید. وکیل میتواند به شما در نگارش این اسناد کمک کرده و یا خودش قرارداد و دفاعیه را تنظیم کند. این کار خطاها و اشتباهات حقوقی را به حداقل میرساند.
- انجام مشاوره حقوقی: وکلای حقوقی میتوانند به شما مشاوره حقوقی ارائه دهند و شما را در مورد حقوق قانونی آگاه کنند؛ همچنین به شما کمک میکنند تا از بهترین و سریعترین راه ممکن به حقوق قانونی خود برسید.
- پیشگیری از مشکلات بزرگتر: وکلای حقوقی میتوانند به شما در پیشگیری از مشکلات بزرگتر در آینده کمک کنند. در واقع، آنها با معرفی نکات و استراتژیهایی قانونی به شما، این کار را انجام میدهند.
وکیل حقوقی در قبال پرونده و موکل خود چه تعهداتی دارد؟
اگر یک وکیل به تعهدات خود نسبت به موکل عمل نکند، موکل در آینده با مشکلات زیادی در رابطه با پرونده حقوقی خود مواجه میشود. در ادامه به بررسی تعهدات وکیل از نظر قانونی میپردازیم:
- تعهدات وکیل به انجام موضوع وکالت: تعهدات وکیل به انجام موضوع وکالت، یکی از جنبههای حیاتی وکالت است. وقتی که شما به یک وکیل مراجعه میکنید و او را به عنوان وکیل خود انتخاب میکنید، وکیل ملزم به انجام موضوع وکالت شما براساس قوانین کشور میشود. درواقع، این تعهدات به شما اطمینان میدهد که وکیل شما به دقت و با تمام توانش به انجام وظایف وکالت مختص به شما میپردازد. تعهدات به انجام موضوع وکالت شامل موارد زیر میشود:
- پایبندی به وظایف حرفهای: وکیل حقوقی متعهد است که به تعهدات حرفهای و اخلاقی مربوط به وکالت عمل کرده و موردی را که ممکن است به ضرر موکل تمام شود اجرا نکند.
- انجام تحقیقات و بررسیها: وکیل وظیفه دارد تا تمام تحقیقات و بررسیهای مورد نیاز را در جهت حفظ منافع موکل خود انجام دهد. این کارها شامل تجزیه و تحلیل دقیق موارد حقوقی، استفاده از دلایل و شواهد مناسب و تدوین استراتژیهای حقوقی به نفع موکل میشوند.
- اطلاعرسانی و مشورت: وکیل مسئول است که موکل را در جریان تمام مراحل پرونده قرار دهد و پس از شنیدن حرفهای او، نظرات موکل را در مورد تصمیمات گرفته شده بپرسد.
- تعهدات وکیل به حفظ اسرار زندگی موکل: یکیاز اصول اساسی در حرفه وکالت، حفظ اسرار موکل توسط وکیل حقوقی است. ماده 30 قانون وکالت وظیفه وکیل را به شرح زیر تعریف میکند: “وکیل باید اسراری که به عنوان نتیجه وکالت از سوی موکل خود آگاه شده است و همچنین اطلاعات مربوط به شخصیت، شرافت، و اعتبار موکل را محفوظ نگه دارد.” در صورتی که وکیل این تعهد به حفظ اسرار را نقض و اطلاعات محرمانه موکل را فاش نماید، قوانین برای تادیب وکیل، مجازات کیفری در نظر گرفته است.
- تعهد وکیل برمبنای رعایت مصلحت موکل: با توجه به قوانین کشور ایران، وکیل وظیفه دارد در دوران وکالت خود به مصلحت موکل توجه و کاری خلاف آن نکند. براساس ماده 41 قانون وکالت، اگر خیانت وکیل به موکل خود ثابت و در اثر آن حقی از موکل ضایع شود، وکیل برای همیشه از شغل وکالت محروم میشود. علاوه بر این، موکل قادر به مطالبه خسارت خود از وکیل است.
- تعهد وکیل حقوقی مبنی بر بازگرداندن اموال، اسناد و حساب مربوط به موکل: در طول دوره وکالت، ممکن است وکیل دسترسی به اسناد، اموال، و حسابهای مالی موکل خود پیدا کند. این اسناد و اموال به صورت امانت در اختیار وکیل قرار میگیرند؛ بنابراین، وکیل موظف است که در پایان وکالت یا در صورت انحلال قرارداد وکالت، تمامی اموال و اسناد موکل را به او بازگرداند. عدم انجام این تعهد و بازگرداندن اموال و اسناد به موکل به موقع، میتواند جرم خیانت در امانت تلقی و قابل پیگیری کیفری از سوی موکل است.
وکیل سید احمد نبوی ، وکیل پایه یک دادگستری و عضو مرکز وکلا ، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه متولد 1370 میباشد. وکیل نبوی دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی از دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بوده و دوره های تخصصی حقوقی در زمینه قراردادی و حقوق مالیاتی را در موسسات معتبر از جمله MPT ACADEMY سپری نموده و سابقه وکالت در دعاوی مختلف از جمله دعاوی خانواده ، کیفری ، مالیاتی ، قراردادی و ملکی را در کارنامه کاری خود دارد.
وکیل خانواده رایگان ، وکیل طلاق در تهران از خدمات وکیل نبوی می باشد.
شما میتوانید در هر ساعتی از شبانه روز با ثبت درخواست مشاوره از مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری بهره مند شوید تا وکیل نبوی شما را در حل مشکلتان راهنمایی کند. جهت هماهنگی و دریافت وقت مشاوره با شماره 09216982591 تماس حاصل نمایید.