اقتصادی > اقتصاد کلان

کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش و کاهش قیمت را داشتند؟


ارتباط فردا: در آذر ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری به شرح ذیل است.

کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش و کاهش قیمت را داشتند؟

کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش و کاهش قیمت را داشتند؟

نان و غلات

در این گروه، اقلام «ماکارونی» با ۳.۱ درصد، «رشته آش» با ۲.۵ درصد  و «شیرینی خشک» با ۲.۰ درصد بیش‌ترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «ماهی قزل آلا» با ۲.۸ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «مرغ ماشینی» با منفی ۲.۷ درصد محاسبه شده است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “کره پاستوریزه” با 10 درصد، ” خامه پاستوریزه ” با ۶.۷ درصد و “پنیر ایرانی پاستوریزه” با ۴.۴ درصد است.

میوه و خشکبار

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هندوانه» با ۳۶.۴ درصد، «خربزه» با ۱۰.۷ درصد و «انار» با ۷.۱ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «پرتقال» با منفی ۱۲.۸ درصد و «موز» با منفی ۱.۱ درصد است.

سبزیجات و حبوبات

در گروه سبزیجات و حبوبات، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «سیب زمینی» با ۱۹.۳ درصد، «پیاز» با ۱۲.۹ درصد و «لپه» با ۷.۵ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «کدو سبز» با منفی ۶.۸ درصد و «هویج فرنگی» با منفی ۵.۶ درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

همچنین در گروه قند و شکر و آشامیدنی‌ها، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «رب گوجه فرنگی» با ۲.۸ درصد و «نوشابه گازدار» با ۲.۵ درصد است.

کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش و کاهش قیمت را داشتند؟

کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش و کاهش قیمت را داشتند؟

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا