زندگی > تغذیه و آشپزی
-
چرا خوردن این خوراکی در ماه رمضان مهم است؟
[ad_1] همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: در این مطلب به این پرسش کلیدی که چرا مسلمانان به خوردن خرما در…
بیشتر بخوانید » -
تهیه آش عدس به شیوه سنتی ؛ یک آش ساده و لذیذ برای افطار
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین به نقل از راهنماتو، آشهای سادهای که حبوبات کمتری دارند، گزینههای مناسبی برای افطار به…
بیشتر بخوانید » -
۱۰ اشتباه که باعث تشنگی شدید روزهداران میشود
[ad_1] به گزارش همشهریآنلاین، بیشترین موردی که در ماه رمضان از روزهداران میشنویم، تشنگی و خشکی دهان در طول روز…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی نعلی عید نوروز
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، این شیرینی با طعم و ظاهر منحصربهفرد خود، همواره دل افراد را به دست میآورد.…
بیشتر بخوانید » -
انواع فینگر فود برای افطاری: انتخابهای جذاب و متنوع برای پذیرایی خاص
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، فینگرفودها، غذاهای کوچکی هستند که میتوان آنها را با دست خورد و معمولا در مهمانیها…
بیشتر بخوانید » -
۵ چربی سالم برای رشد کودکان
[ad_1] چربیهای سالم برای رشد و سلامتی کودکان ضروری هستند. آنها به رشد مغز، تعادل هورمونی و جذب ویتامینهای محلول…
بیشتر بخوانید » -
آشنایی با طرز تهیه کوکو جعفری برای سفره افطار + فوت و فن
[ad_1] غذاهای نانی تنوع فوقالعادهای دارند و تقریبا هر سلیقهای را راضی میکنند. به ویژه برای ماه مبارک رمضان این…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه زولبیا و بامیه ماه رمضان با تمام فوت و فن آن
[ad_1] همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: امسال قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان برای واحدهای درجه یک ۲۵۵…
بیشتر بخوانید » -
رفلاکس معده؛ مهمترین عارضه پرخوری در وعده سحر
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، دکتر امرالله شریفی با تأکید بر اهمیت تعادل در تغذیه در ماه رمضان، اظهار داشت:…
بیشتر بخوانید » -
معرفی انواع سحری مقوی برای ماه رمضان
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، مصرف غذاهای سبک، اما سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین، کربوهیدراتهای پیچیده، فیبر و ویتامینها…
بیشتر بخوانید »